Krevetės ir čili pipirai funchose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Krevetės ir čili pipirai funchose

Jūros artumas Azijos šalyse diktuoja savas maisto gaminimo taisykles. Krevetės puikiai tiks prie funchozos. Jos kepamos keptuvėje česnakiniame padaže ir papuošiamos šiltomis gardžiomis naminėmis makaronų salotomis su daržovėmis ir sojų padažu. Jei negalite gauti šviežių krevečių, jas galite pakeisti šaldytomis. Šaldytas krevetes rinkitės tinkamai. Pakuotėje neturėtų būti daug ledo. Krevetės turėtų būti be pažeidimų ir dėmių ant kiauto. Krevetė yra šviežesnė, jei jos uodega labiau susiraukšlėjusi.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
22 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, sezamas, vėžiagyviai, sojų pupelės
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.84/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Krevetės ir čili pipirai funchose Žingsnis 1
Apkepkite daržoves. Į įkaitintą keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir apkepkite morkas. Sudėkite paprikas ir cukinijas. Supilkite sojų padažą ir ryžių actą. Kepkite daržoves maišydami 7 minutes, nepamiršdami pamaišyti.

Žingsnis 2

Krevetės ir čili pipirai funchose Žingsnis 2
Paruoškite funchozą. Makaronus dubenyje užpilkite verdančiu vandeniu ir palaukite 7 minutes. Išimkite į sietelį ir leiskite nuvarvėti.

Žingsnis 3

Krevetės ir čili pipirai funchose Žingsnis 3
Į virtas daržoves suberkite sezamo sėklas ir makaronus. Išmaišykite ingredientus.

Žingsnis 4

Krevetės ir čili pipirai funchose Žingsnis 4
Paruoškite krevetes. Į švarią keptuvę įpilkite augalinio aliejaus. Česnaką supjaustykite plonais griežinėliais. Į keptuvę suberkite jį ir aitriąją papriką. Išimkite iš keptuvės parudavusius česnakus ir aitriąsias paprikas. Jie atidavė savo aromatą aliejui ir nebereikalingi. Krevetes kepkite aliejuje 2-3 minutes. Papuoškite jomis patiekalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos