Publikavimo data: 2024-02-04
Krevetės su rukolomis ir pomidorais receptas
Tai įrodyta praktiškai: vos keli rukolos lapeliai gali pagražinti ir pagardinti bet kokį patiekalą. Italai šią žolelę deda į pesto, prancūzai rukola gardina vasaros salotas, egiptiečiai rukola puošia pupelių užkandžius ir jūros gėrybių patiekalus. Nusprendėme pasekti egiptiečių pavyzdžiu ir paruošti krevetes su rukolomis ir vyšniniais pomidorais.
Žingsnis 1
Atšildykite ir nulupkite krevetes. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką. Sūrį supjaustykite griežinėliais. Sūrį pjaustykite daržovių skustuku, kad gautųsi puikūs griežinėliai. Vyšnias perpjaukite per pusę. Nuplaukite rukolą.
Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi apie 1 minutę pakepinkite česnaką.
Žingsnis 3
Sudėkite krevetes, įberkite druskos ir kepkite po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 4
Išdėliokite rukolą ir vyšnių puseles lėkštėje, sudėkite virtas krevetes ir sūrio griežinėlius.
Kategorijos