Krevetės su rukolomis ir pomidorais receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Krevetės su rukolomis ir pomidorais receptas

Tai įrodyta praktiškai: vos keli rukolos lapeliai gali pagražinti ir pagardinti bet kokį patiekalą. Italai šią žolelę deda į pesto, prancūzai rukola gardina vasaros salotas, egiptiečiai rukola puošia pupelių užkandžius ir jūros gėrybių patiekalus. Nusprendėme pasekti egiptiečių pavyzdžiu ir paruošti krevetes su rukolomis ir vyšniniais pomidorais.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, vėžiagyviai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Krevetės su rukolomis ir pomidorais receptas Žingsnis 1
Atšildykite ir nulupkite krevetes. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką. Sūrį supjaustykite griežinėliais. Sūrį pjaustykite daržovių skustuku, kad gautųsi puikūs griežinėliai. Vyšnias perpjaukite per pusę. Nuplaukite rukolą.

Žingsnis 2

Krevetės su rukolomis ir pomidorais receptas Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi apie 1 minutę pakepinkite česnaką.

Žingsnis 3

Krevetės su rukolomis ir pomidorais receptas Žingsnis 3
Sudėkite krevetes, įberkite druskos ir kepkite po 3 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 4

Krevetės su rukolomis ir pomidorais receptas Žingsnis 4
Išdėliokite rukolą ir vyšnių puseles lėkštėje, sudėkite virtas krevetes ir sūrio griežinėlius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, daržovių salotos, jūros gėrybių salotos, įspūdingas receptas, egzotika, paprasta, mažai kalorijų, per 15 minučių, vakarienė, agurkų prieskonis, saldžiųjų pipirų prieskonis, terijakio padažo patiekalai, be įprastų alergenų, receptų knyga, pipirų salotos, daržovių salotos

Kategorijos