Kriaušės su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kriaušės su malta mėsa

Mano mėgstamiausias receptas. Labai sotus ir skanus patiekalas. Rekomenduoju visiems išbandyti.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
65 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Kriaušės su malta mėsa Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Miltus suberkite į dubenį, suberkite druską, kiaušinį, aliejų ir vandenį. Užminkykite tešlą. Tešla turi būti elastinga ir nelipti prie rankų.

Žingsnis 2

Kriaušės su malta mėsa Žingsnis 2
Įdarui sumaišykite maltą mėsą su tarkuotu svogūnu, druska ir pipirais pagal skonį. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Kriaušės su malta mėsa Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu. Svarbu, kad tešla būtų plona, kitaip sluoksniai bus stori ir neskanūs. Ant viso tešlos lakšto užtepkite ploną sluoksnį maltos mėsos. Suvyniokite tešlą į ritinį. Supjaustykite 3 cm storio riekelėmis.

Žingsnis 4

Kriaušės su malta mėsa Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, apkepkite kiekvieną gruziną iš abiejų pusių, kol apskrus. Kai visi gruzinai iškeps, išimkite juos į lėkštę.

Žingsnis 5

Kriaušės su malta mėsa Žingsnis 5
Nulupkite morkas, sutarkuokite svogūną ir supjaustykite jį kubeliais. Daržoves apkepkite keptuvėje.

Žingsnis 6

Kai daržovės suminkštės, sudėkite pakepintus gruzinus, supilkite 250 ml vandens, įberkite druskos, pipirų ir pomidorų pastos. Virkite 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos