Publikavimo data: 2024-06-08
Kriaušių ežiai
Neįprastą ir originalų ežiuko formos vaisių desertą galima lengvai ir greitai paruošti savo rankomis iš prinokusių kriaušių ir žalių vynuogių. Tam reikės kietų veislių kriaušių, nemažai dantų krapštukų ir, kad ežiukas nepasirodytų per daug dygliuotas, vynuogių be šakelių. Toks sveikas desertas iš šviežių vaisių tiks bet kokios vaikų šventės vaišėms ir tikrai patiks mažiesiems svečiams.
Žingsnis 1
Paruoškite kriaušes. Šiek tiek nupjaukite vieną apvalų kiekvienos kriaušės šoną, kad kriaušės būtų stabilesnės. Nulupkite pailgą kriaušių dalį daržovių skustuku arba atsargiai nupjaukite odelę peiliu.
Žingsnis 2
Padarykite adatas ir suformuokite veidą. Ant kiekvieno dantų krapštuko užmaukite po vieną vynuogę ir smeikite jas į kriaušę, pradėdami nuo būsimo ežiuko galvos link jo kūno vidurio ir taip iki galo. Snapeliui nulaužkite dantų krapštuko gabalėlį, priklijuokite ant jo nedidelę alyvuogę ir priklijuokite vietoje kotelio. Iš gvazdikų pumpurų padarykite ežiukui akis.
Kategorijos