Kriaušių ežiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kriaušių ežiai

Neįprastą ir originalų ežiuko formos vaisių desertą galima lengvai ir greitai paruošti savo rankomis iš prinokusių kriaušių ir žalių vynuogių. Tam reikės kietų veislių kriaušių, nemažai dantų krapštukų ir, kad ežiukas nepasirodytų per daug dygliuotas, vynuogių be šakelių. Toks sveikas desertas iš šviežių vaisių tiks bet kokios vaikų šventės vaišėms ir tikrai patiks mažiesiems svečiams.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
62 kcal.
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.16/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kriaušių ežiai Žingsnis 1
Paruoškite kriaušes. Šiek tiek nupjaukite vieną apvalų kiekvienos kriaušės šoną, kad kriaušės būtų stabilesnės. Nulupkite pailgą kriaušių dalį daržovių skustuku arba atsargiai nupjaukite odelę peiliu.

Žingsnis 2

Kriaušių ežiai Žingsnis 2
Padarykite adatas ir suformuokite veidą. Ant kiekvieno dantų krapštuko užmaukite po vieną vynuogę ir smeikite jas į kriaušę, pradėdami nuo būsimo ežiuko galvos link jo kūno vidurio ir taip iki galo. Snapeliui nulaužkite dantų krapštuko gabalėlį, priklijuokite ant jo nedidelę alyvuogę ir priklijuokite vietoje kotelio. Iš gvazdikų pumpurų padarykite ežiukui akis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos