Publikavimo data: 2024-06-13
Kriaušių pjaustymas
Kriaušių kotletas - tai patiekalas tiems, kurie mėgsta spalvingus kulinarinius sprendimus. Tinka bet kokia mėsa, tačiau kiauliena yra skaniausia. Geriau imti prinokusias, bet tankias kriaušes. Priešingu atveju kepdamos jos praras formą ir atiduos daug sulčių. Sūrį kotletams kepti geriau imti kietų veislių, pavyzdžiui, rusišką arba olandišką. Geriau tinka grybai, nes jie yra neutralesnio skonio.
Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. Kiaulienos nugarinę supjaustykite skersai pluošto, šiek tiek pamuškite virtuviniu plaktuku. Pabarstykite druska, pipirais ir muskato riešutu.
Žingsnis 2
Paruoškite grybus ir svogūnus. Įkaitinkite keptuvę, supilkite aliejų ir leiskite jam įkaisti. Sudėkite grybus ir svogūnus. Maišydami kepkite 5-7 minutes.
Žingsnis 3
Surinkite patiekalą. Ant kepimo skardos sudėkite kotletus, ant viršaus išdėliokite grybus ir svogūnus, o ant jų - kriaušes.
Žingsnis 4
Iškepkite kotletus. Įdėkite kepimo skardą į vidurinę orkaitės dalį ir kepkite 25 minutes. Tada apibarstykite sūriu ir kepkite dar 3-4 minutes.
Kategorijos