Publikavimo data: 2025-08-20
Kubanės ančių barščiai
Ančių barščiai yra labai skanūs ir sotūs. Siūlau jį gaminti kartu su manimi.
Žingsnis 1
Kepkite antį 1 valandą. Supjaustykite daržoves. Bulves supjaustykite kubeliais, svogūnus ir kopūstus susmulkinkite, burokėlius ir morkas susmulkinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite mišrainę. Kai burokėliai, morkos ir svogūnai bus pusiau išvirę, į keptuvę įpilkite vandeniu atskiestos pomidorų pastos. Troškinkite, kol išvirs.
Žingsnis 3
Į iškeptą antį sudėkite bulves ir virkite 20 minučių. Sudėkite pervirtas bulves, virkite dar 10 minučių, tada sudėkite kopūstus. Išjunkite praėjus 5 minutėms po virimo. Palikite pastovėti.
Kategorijos