Kubanės ančių barščiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kubanės ančių barščiai

Ančių barščiai yra labai skanūs ir sotūs. Siūlau jį gaminti kartu su manimi.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Kubanės ančių barščiai Žingsnis 1
Kepkite antį 1 valandą. Supjaustykite daržoves. Bulves supjaustykite kubeliais, svogūnus ir kopūstus susmulkinkite, burokėlius ir morkas susmulkinkite.

Žingsnis 2

Kubanės ančių barščiai Žingsnis 2
Paruoškite mišrainę. Kai burokėliai, morkos ir svogūnai bus pusiau išvirę, į keptuvę įpilkite vandeniu atskiestos pomidorų pastos. Troškinkite, kol išvirs.

Žingsnis 3

Kubanės ančių barščiai Žingsnis 3
Į iškeptą antį sudėkite bulves ir virkite 20 minučių. Sudėkite pervirtas bulves, virkite dar 10 minučių, tada sudėkite kopūstus. Išjunkite praėjus 5 minutėms po virimo. Palikite pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, barščiai, paprasta, mažai kalorijų, vakarienė, kopūstų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, burokėlių sezonas, česnakų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, barščiai su burokėliais, barščiai su jautiena, sriubos su raudonosiomis pupelėmis, sriubos su burokėliais, barščiai su kopūstais, sriubos su pomidorų pasta, barščiai su bulvėmis

Kategorijos