Kuchmachi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Kuchmachi

Kučmači - populiarus gruziniškas užkandis, gaminamas iš vištienos vidurių. Šį patiekalą galima greitai ir lengvai paruošti namuose, jis būna skanus ir maistingas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
128 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.94/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kuchmachi Žingsnis 1
Vištienos kepenėles nukoškite, užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite šiek tiek pastovėti. Vištienos širdeles ir skrandukus išvirkite pasūdytame verdančiame vandenyje su pipirų grūdeliais.

Žingsnis 2

Kuchmachi Žingsnis 2
Tada nusunkite vandenį, pašalinkite iš subproduktų nereikalingus indus ir padalykite skilvelius per pusę. Kepenis supjaustykite tokio pat dydžio gabalėliais.

Žingsnis 3

Kuchmachi Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, pakepinkite su augaliniu aliejumi. Į svogūnus sudėkite vištienos vidurius ir pakepinkite kartu.

Žingsnis 4

Kuchmachi Žingsnis 4
Pagardinkite druska, pabarstykite malta kalendra ir utscho-suneli, įberkite česnako ir aitriosios paprikos. Supilkite raudonąjį sausą vyną ir įdėkite šiek tiek sviesto. Troškinkite kelias minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos