Publikavimo data: 2024-06-22
Kuchmachi
Kučmači - populiarus gruziniškas užkandis, gaminamas iš vištienos vidurių. Šį patiekalą galima greitai ir lengvai paruošti namuose, jis būna skanus ir maistingas.
Žingsnis 1
Vištienos kepenėles nukoškite, užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite šiek tiek pastovėti. Vištienos širdeles ir skrandukus išvirkite pasūdytame verdančiame vandenyje su pipirų grūdeliais.
Žingsnis 2
Tada nusunkite vandenį, pašalinkite iš subproduktų nereikalingus indus ir padalykite skilvelius per pusę. Kepenis supjaustykite tokio pat dydžio gabalėliais.
Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, pakepinkite su augaliniu aliejumi. Į svogūnus sudėkite vištienos vidurius ir pakepinkite kartu.
Žingsnis 4
Pagardinkite druska, pabarstykite malta kalendra ir utscho-suneli, įberkite česnako ir aitriosios paprikos. Supilkite raudonąjį sausą vyną ir įdėkite šiek tiek sviesto. Troškinkite kelias minutes.
Kategorijos