Publikavimo data: 2025-08-17
Kūdikių kotletai
Iš pradžių kotletas - tai mėsos gabalas su kaulu, tačiau "Petro" laikais įvyko recepto metamorfozė, todėl kotletas - tai maltos (susuktos) mėsos patiekalas plokštainio pavidalo. Tačiau kotletai - tai ne tik malta mėsa, bet ir prieskoniai bei svogūnai. Pastarųjų labai nemėgsta daugelis vaikų. Siūlau vaikiškų kotletų receptą, kuris patiks ir suaugusiųjų, ir vaikų skoniui!
Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Sumalkite jį mėsmale.
Žingsnis 3
Supilkite pienišką kepinį į pieną, o kai kepinys suminkštės, jį gerai išminkykite. Susmulkinkite svogūną blenderiu.
Žingsnis 4
Sumaišykite maltą mėsą, batoną, kiaušinį ir svogūną ir gerai išmaišykite. Suformuokite nedidelius apvalius arba ovalius kotletukus. Kepkite iš abiejų pusių 5-7 minutes.
Kategorijos