Kugelis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Kugelis

Kiekviena pasaulio šalis turi savo tradicinį patiekalą. Populiariu žydų virtuvės atstovu pagrįstai galima vadinti kugelį. Šio patiekalo pagrindą sudaro nebrangūs produktai, kurių galima rasti kiekvienoje virtuvėje. Kugelį galima palyginti su gerai pažįstamu bulvių apkepu. Tradicinis kugelis gaminamas iš bulvių arba makaronų. Be to, šis patiekalas gali būti gaminamas saldus. Šis kugelio receptas gaminamas iš bulvių. Patiekalas gaunamas skanus ir su traškia plutele.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kugelis Žingsnis 1
Bulves ir svogūną sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Kugelis Žingsnis 2
Į dubenį sudėkite bulves, svogūnus ir kiaušinius. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 3

Kugelis Žingsnis 3
Sumaišykite ingredientus dubenyje ir sudėkite kugelį į kepimo indą.

Žingsnis 4

Kugelis Žingsnis 4
Įdėkite formą į įkaitintą orkaitę ir kepkite bulvių kugelį 180 laipsnių temperatūroje apie 60 minučių, kol viršus paruduos, o vidus bus minkštas.

Žingsnis 5

Kugelis Žingsnis 5
Bulvių kugelį gardinkite šviežiomis žolelėmis arba grietine. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos