Publikavimo data: 2024-03-28
Kugelis
Kiekviena pasaulio šalis turi savo tradicinį patiekalą. Populiariu žydų virtuvės atstovu pagrįstai galima vadinti kugelį. Šio patiekalo pagrindą sudaro nebrangūs produktai, kurių galima rasti kiekvienoje virtuvėje. Kugelį galima palyginti su gerai pažįstamu bulvių apkepu. Tradicinis kugelis gaminamas iš bulvių arba makaronų. Be to, šis patiekalas gali būti gaminamas saldus. Šis kugelio receptas gaminamas iš bulvių. Patiekalas gaunamas skanus ir su traškia plutele.
Žingsnis 1
Bulves ir svogūną sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Į dubenį sudėkite bulves, svogūnus ir kiaušinius. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 3
Sumaišykite ingredientus dubenyje ir sudėkite kugelį į kepimo indą.
Žingsnis 4
Įdėkite formą į įkaitintą orkaitę ir kepkite bulvių kugelį 180 laipsnių temperatūroje apie 60 minučių, kol viršus paruduos, o vidus bus minkštas.
Žingsnis 5
Bulvių kugelį gardinkite šviežiomis žolelėmis arba grietine. Gero apetito!
Kategorijos