Kukurūzų miltų kotletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kukurūzų miltų kotletas

Kukurūzų miltai savo maistingumu, maistinėmis medžiagomis, mikroelementais ir vitaminais gerokai pranoksta kvietinius miltus, todėl jie yra puikus pasirinkimas kepiniams, blynams ir sūrio pyragams kepti, taip pat žuviai ar mėsai, pavyzdžiui, skaniai ir originaliai kiaulienos kotletams, apvolioti. Kukurūzų miltų duona bus ne tik itin traški ir traški, bet ir nepaprastai ryški dėl saulėtos kukurūzų miltų spalvos.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
242 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kukurūzų miltų kotletas Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Kiaulienos nugarinę supjaustykite skersai pluošto ne storesniais kaip 1 cm kepsniais. Padėkite mėsos gabalėlius ant darbastalio arba medinės lentos ir plaktuku išmuškite iki 0,5 cm storio. Mėsą iš abiejų pusių įtrinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir pabarstykite džiovintais raudonėliais. Apšlakstykite kiaulieną citrinos sultimis ir palikite 10 minučių pastovėti.

Žingsnis 2

Kukurūzų miltų kotletas Žingsnis 2
Apkepkite kotletus. Giliame dubenyje šakute suplakite vištienos kiaušinius. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Kiekvieną kotletą iš abiejų pusių pamirkykite kvietiniuose miltuose, tada pamirkykite plaktuose kiaušiniuose, tada - kukurūzų miltuose. Dėkite kotletus į įkaitintą keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių po 4-5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos