Publikavimo data: 2025-08-18
Kukurūzų sriuba su kokosų pienu
Kukurūzų sriuba su kokosų pienu - apetitą žadinantis patiekalas, pasižymintis įdomiu ingredientų deriniu ir neįprastu skoniu. Jai ruošti pageidautina naudoti šviežias jaunas varpas. Su jomis patiekalas bus sultingesnis ir sveikesnis. Žiemos sezonu sriubą galima ruošti iš konservuotų kukurūzų. Ji taip pat dera su kokosų pienu. Patiekdami sriubą kalendrą galite pakeisti bet kokiomis kitomis jums patinkančiomis prieskoninėmis žolelėmis.
Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo ingredientus. Smulkiai supjaustykite svogūną, česnaką ir salierą. Keptuvę apšlakstykite aliejumi ir pakepinkite susmulkintas daržoves, kol taps permatomos. Kukurūzus supjaustykite rutuliukais. Sudėkite juos į keptuvę kartu su lęšiais. Maišydami kepkite 10 minučių. Bulves supjaustykite kubeliais, morkas ir saldžiąsias paprikas - kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Puode užvirinkite vandenį ir supilkite į jį keptas daržoves bei lęšius. Sudėkite bulves, morkas ir paprikas. Po 10 minučių įberkite druskos, pipirų ir paprikos. Virkite ant vidutinės ugnies dar 10-15 minučių. Tada supilkite kokosų pieną, sriubą antrą kartą užvirinkite, išjunkite ugnį ir palikite pritraukti.
Kategorijos