Publikavimo data: 2025-08-19
Kukurūzų sriuba su mėsos sultiniu
Mėsos sultinio sriuba gali būti gaminama su kukurūzais. Naudokite receptą "Cazuela". Tai ispaniškas patiekalas - tiršta mėsos sultinio sriuba su daržovėmis ir ankštinėmis daržovėmis. Į ją būtinai dedama kukurūzų burbuolių. Šiandien šis patiekalas populiariausias Lotynų Amerikoje. Be sultinio ir kukurūzų, jo sudėtyje yra moliūgų, šparaginių pupelių, porų ir paprikų.
Žingsnis 1
Išvirkite mėsos sultinį. Sudėkite mėsą su kaulais į puodą, įpilkite vandens ir užvirinkite. Tada nusunkite pirmąjį vandenį, supilkite jį atgal ir virkite sultinį apie 2 valandas, kol mėsa suminkštės. Jei reikia, nugriebkite putas. Baigiant virti, išimkite mėsą iš sultinio ir nuimkite mėsą nuo kaulo, supjaustykite ją nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Supjaustykite sriubos ingredientus. Bulves, morkas, moliūgą ir papriką supjaustykite dideliais 1 x 1 cm dydžio kubeliais. Kukurūzų burbuoles supjaustykite 0,7 cm storio griežinėliais, porus - žiedais. Pupeles palikite sveikas ankštis.
Žingsnis 3
Paruoškite kukurūzų sriubą. Ant ugnies užkaiskite sultinį, sudėkite bulves ir moliūgą, virkite daržoves apie 15 minučių, tada sudėkite papriką ir morkas. Virkite dar 10 minučių, kol daržovės suminkštės. Įmaišykite pupeles, porus ir kukurūzų griežinėlius. Įberkite raudonėlio, pipirų ir druskos. Virkite sriubą 15 minučių, sudėkite mėsą ir kaitinkite dar 5 minutes.
Kategorijos