Kumpelis iš kumpio pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Kumpelis iš kumpio

Namuose keptas kumpis iš kumpio nugarinės puikiai papildys mėsos lėkštę. Kumpis gali būti nugarinis ir priekinis. Juos galite atskirti pagal kelio sąnarį: užpakalinis stipriai išsikišęs į priekį. Kiaulienos galinių kojų kumpių kumpiai yra mėsingesni, geriau tinka kepti, gaminti kumpius ar dešreles. Priekinę dalį galima naudoti šaltibarščiams gaminti. Nepaisant to, kad kumpio iš nugarinės gaminimo procesas nepasižymi sudėtingumu, jis užtruks gana ilgai.
Gaminimo laikas
260 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
291 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
24 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kumpelis iš kumpio Žingsnis 1
Paruoškite nugarinę marinavimui. Mėsą gerai išmuškite, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įdėkite česnako. Taip pat pasūdykite ir papipirinkite odą.

Žingsnis 2

Kumpelis iš kumpio Žingsnis 2
Suformuokite kiaulienos kumpio ritinį. Mėsą uždėkite ant odos, susukite suktinuką ir suriškite siūlu. Gerai suvyniokite į maistinę plėvelę ir sutvirtinkite kraštus. Palikite marinuotis šaldytuve 1 dieną.

Žingsnis 3

Kumpelis iš kumpio Žingsnis 3
Paruoškite kumpį. Kumpio kumpį virkite 4 valandas nepertraukdami virimo. Virkite maždaug 80-90 laipsnių temperatūros vandenyje. Išvirusiam kumpiui leiskite visiškai atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos