Kumpelis su cukinija pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Kumpelis su cukinija

Tokias daržoves kaip cukinija organizmas puikiai virškina. Joje yra askorbo rūgšties, kuri skatina kolageno gamybą. Todėl valgant patiekalus su cukinija oda įgaus grožio, jaunatviškumo ir švytėjimo. Kumpelis papildys patiekalą ir suteiks jam įdomaus skonio.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
113 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Kumpelis su cukinija Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Pieną sumaišykite su miltais ir žiupsneliu muskato riešuto, nuolat maišydami užvirinkite. Leiskite atvėsti. Supjaustykite kumpį juostelėmis.

Žingsnis 2

Kumpelis su cukinija Žingsnis 2
Dėkite sluoksniais ant kepimo skardos. Sluoksniuokite bešamelio padažą, tada cukinijas, lengvai papipirinkite, padažą, tada mėsą, tada cukinijas ir vėl padažą, papipirinkite ir tolygiai pabarstykite sūriu. Pašaukite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 35-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antra patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas morkų, sezonas česnakų, troškinys, mėsos troškinys, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, vermišelių troškinys, troškinys su sūriu, troškinys su kiaušiniais

Kategorijos