Publikavimo data: 2024-05-25
Kumpelis su cukinija
Tokias daržoves kaip cukinija organizmas puikiai virškina. Joje yra askorbo rūgšties, kuri skatina kolageno gamybą. Todėl valgant patiekalus su cukinija oda įgaus grožio, jaunatviškumo ir švytėjimo. Kumpelis papildys patiekalą ir suteiks jam įdomaus skonio.
Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Pieną sumaišykite su miltais ir žiupsneliu muskato riešuto, nuolat maišydami užvirinkite. Leiskite atvėsti. Supjaustykite kumpį juostelėmis.
Žingsnis 2
Dėkite sluoksniais ant kepimo skardos. Sluoksniuokite bešamelio padažą, tada cukinijas, lengvai papipirinkite, padažą, tada mėsą, tada cukinijas ir vėl padažą, papipirinkite ir tolygiai pabarstykite sūriu. Pašaukite į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 35-40 minučių.
Kategorijos