Publikavimo data: 2024-06-13
Kumpio kotletas
Kumpio kotletai - ypatingo, sodraus skonio kiaulienos patiekalas. Gaminant tinka bet koks kumpis - virtas, virtas-rūkytas, žalias-rūkytas, žalias-rūkytas arba rūkytas-keptas. Svarbiausia, kad jis būtų natūralus, t. y. pagamintas tik iš kiaulienos kumpio arba mentės. Pirminiame produkte, vadinamame "kumpiu", neturėtų būti jokios kitos mėsos rūšies.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Mėsos filė sudėkite į maišelį. Aptepkite iš abiejų pusių. Sumaišykite aliejų, pipirus, druską ir Provanso žoleles. Šiuo mišiniu aptepkite kiaulieną. Kepkite ant didelės ugnies aliejuje po 1 minutę iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Kepkite kotletus su kumpiu. Ištepkite formą aliejumi, įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Į kepimo formą sudėkite mėsą, ant viršaus uždėkite kumpį, sumaišytą su svogūnais, tada pusę sūrio. Kepkite 8-9 minutes. Ant kotletų uždėkite likusį sūrį. Kepkite dar 5 minutes.
Kategorijos