Kumpio kotletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kumpio kotletas

Kumpio kotletai - ypatingo, sodraus skonio kiaulienos patiekalas. Gaminant tinka bet koks kumpis - virtas, virtas-rūkytas, žalias-rūkytas, žalias-rūkytas arba rūkytas-keptas. Svarbiausia, kad jis būtų natūralus, t. y. pagamintas tik iš kiaulienos kumpio arba mentės. Pirminiame produkte, vadinamame "kumpiu", neturėtų būti jokios kitos mėsos rūšies.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
279 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
23 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kumpio kotletas Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Mėsos filė sudėkite į maišelį. Aptepkite iš abiejų pusių. Sumaišykite aliejų, pipirus, druską ir Provanso žoleles. Šiuo mišiniu aptepkite kiaulieną. Kepkite ant didelės ugnies aliejuje po 1 minutę iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Kumpio kotletas Žingsnis 2
Kepkite kotletus su kumpiu. Ištepkite formą aliejumi, įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Į kepimo formą sudėkite mėsą, ant viršaus uždėkite kumpį, sumaišytą su svogūnais, tada pusę sūrio. Kepkite 8-9 minutes. Ant kotletų uždėkite likusį sūrį. Kepkite dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos