Kumpio skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kumpio skrebučiai

Labai patogu skrebučius kepti su specialia sumuštinių duona: balta, kvietine ar rugine - bet kokia minkšta duona puikiai tiks skrebučiams. Paprastai ji parduodama jau supjaustyta riekelėmis, todėl skrebučiai bus to paties dydžio ir storio. Kumpio skrebučiai yra klasikiniai sotūs ir skanūs pusryčiai daugelyje šalių. Prancūzijoje dėl savo traškumo jis vadinamas "croque monsieur", o jei ant skrebučio uždėsite kiaušinienės "kepurėlę", gausite "croque madame".
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
279 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kumpio skrebučiai Žingsnis 1
Suformuokite skrebučius. Ant duonos dėkite sūrio, ant sūrio - kumpio riekelę, tada vėl sūrio ir kumpio, uždenkite sūrio riekele ir antrą duonos riekelę. Gerai prispauskite skrebučius, jei reikia, nupjaukite perteklių.

Žingsnis 2

Kumpio skrebučiai Žingsnis 2
Apkepkite skrebučius. Įmerkite skrebučius į plaktus kiaušinius iš abiejų pusių taip, kad duona įsigertų į kiaušinį. Tada apvoliokite skrebučius iš visų pusių džiūvėsėliuose. Kepkite augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies po 2 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos