Publikavimo data: 2024-06-15
Kumpio skrebučiai
Labai patogu skrebučius kepti su specialia sumuštinių duona: balta, kvietine ar rugine - bet kokia minkšta duona puikiai tiks skrebučiams. Paprastai ji parduodama jau supjaustyta riekelėmis, todėl skrebučiai bus to paties dydžio ir storio. Kumpio skrebučiai yra klasikiniai sotūs ir skanūs pusryčiai daugelyje šalių. Prancūzijoje dėl savo traškumo jis vadinamas "croque monsieur", o jei ant skrebučio uždėsite kiaušinienės "kepurėlę", gausite "croque madame".
Žingsnis 1
Suformuokite skrebučius. Ant duonos dėkite sūrio, ant sūrio - kumpio riekelę, tada vėl sūrio ir kumpio, uždenkite sūrio riekele ir antrą duonos riekelę. Gerai prispauskite skrebučius, jei reikia, nupjaukite perteklių.
Žingsnis 2
Apkepkite skrebučius. Įmerkite skrebučius į plaktus kiaušinius iš abiejų pusių taip, kad duona įsigertų į kiaušinį. Tada apvoliokite skrebučius iš visų pusių džiūvėsėliuose. Kepkite augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos