Publikavimo data: 2025-08-18
Kurniki su vištiena, bulvėmis ir svogūnais
Labai skanūs, sultingi, sotūs ir lengvai paruošiami kurniki su vištiena, bulvėmis ir svogūnais. Kefyro tešla be mielių paruošiama greitai ir paprastai, su ja lengva dirbti ir ji nelimpa prie rankų. Tai patikrintas ir labai sėkmingas receptas. Mano šeimai jis labai patinka, jie šiuos kurniki valgo iki soties!
Žingsnis 1
Kefyrą sumaišykite su soda, druska ir suminkštintu sviestu.
Žingsnis 2
Palaipsniui suberkite persijotus miltus ir išminkykite minkštą, nelipnią tešlą.
Žingsnis 3
Bulves, svogūną ir vištieną supjaustykite smulkiais kubeliais. Įberkite druskos, pipirų ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Vandens vonelėje ištirpinkite sviestą, atvėsinkite ir supilkite į įdarą.
Žingsnis 5
Sudėkite kurnikius ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos, jei norite, patepkite plaktu kiaušiniu arba kiaušinio tryniu.
Žingsnis 6
Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių, kol iškeps.
Kategorijos