Publikavimo data: 2024-06-15
Kuskuso kotletas
Kotletai su kuskusu - puikus patiekalas mėgstantiems rytietišką virtuvę. Kuskusas yra ideali kruopų košė greitiems šeimos pietums ar vakarienei, jo nereikia ilgai virti, tereikia troškinti labai karštame vandenyje - ir jis paruoštas. Trapus kuskusas lėkštėje atrodo spalvingai ir spalvingai dėl daržovių, žolelių ir prieskonių mišinio, kuris kviečių kruopoms suteikia sodraus skonio ir aromato. Kuskusai patiekalą padaro sotų, maistingą ir visavertį. Vištienos šlaunelės ir kuskusas puikiai dera tarpusavyje.
Žingsnis 1
Marinuokite kotletus. Sumaišykite augalinį aliejų su druska, pipirais, 4 smulkintomis česnako skiltelėmis ir apyniais. Įdėkite mėsą į marinatą 2 valandoms.
Žingsnis 2
Paruoškite kepinius. Kepkite svogūnus augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies 5 minutes. Į svogūnus sudėkite 3 smulkintas česnako skilteles ir meksikietiškų daržovių mišinį ir kepkite dar 10 minučių.
Žingsnis 3
Paruoškite kuskusą. Kuskusą pasūdykite ir pabarstykite pipirais, užpilkite verdančiu vandeniu taip, kad vanduo apsemtų kruopas 2 cm aukščiau. Gerai išmaišykite. Palikite pastovėti 5 minutes.
Žingsnis 4
Paruoškite garnyrą ir apkepkite kotletus. Į daržoves sudėkite pomidorų pastą ir kuskusą ir gerai išmaišykite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Kepkite kotletus po 10 minučių iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.
Kategorijos