Kvapni azu su kiaulienos nugarine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kvapni azu su kiaulienos nugarine

Tatariško stiliaus azu turi nekintamą drožlę - šiaudeliais supjaustytą mėsą. Tokie gabalėliai pavadinami ir eksponuojami ant parduotuvių prekystalių. Ir nors nėra žinoma, kokiais griežinėliais ši mėsa azu buvo pjaustoma seniau, aišku viena: patiekalas visada jus sočiai pamaitins. Tuo pačiu metu virtuvėje nereikia sugaišti daug laiko. Patiekalas ypač patiks vyriškajai šeimos pusei - azu pasižymi norimu aštrumu.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kvapni azu su kiaulienos nugarine Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite klasikiniais griežinėliais. Kepkite, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite kubeliais supjaustytas morkas ir pusžiedžiais supjaustytus svogūnus. Pagardinkite druska ir pipirais ir supilkite cukrų.

Žingsnis 2

Kvapni azu su kiaulienos nugarine Žingsnis 2
Bulves supjaustykite juostelėmis. Jas atskirai apkepkite, kol taps auksinės spalvos. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Kvapni azu su kiaulienos nugarine Žingsnis 3
Į mėsą sudėkite kubeliais supjaustytus pomidorus ir pomidorų pastą. Užpilkite vandeniu ir troškinkite 10-15 minučių. Galiausiai sudėkite agurkus ir troškinkite dar 30 minučių. Po to supilkite keptas bulves, trintą česnaką ir dar 5 min. kaitinkite ant ugnies. Tada pabarstykite žolelėmis ir išjunkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos