Publikavimo data: 2024-06-15
Kvapni azu su kiaulienos nugarine
Tatariško stiliaus azu turi nekintamą drožlę - šiaudeliais supjaustytą mėsą. Tokie gabalėliai pavadinami ir eksponuojami ant parduotuvių prekystalių. Ir nors nėra žinoma, kokiais griežinėliais ši mėsa azu buvo pjaustoma seniau, aišku viena: patiekalas visada jus sočiai pamaitins. Tuo pačiu metu virtuvėje nereikia sugaišti daug laiko. Patiekalas ypač patiks vyriškajai šeimos pusei - azu pasižymi norimu aštrumu.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite klasikiniais griežinėliais. Kepkite, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite kubeliais supjaustytas morkas ir pusžiedžiais supjaustytus svogūnus. Pagardinkite druska ir pipirais ir supilkite cukrų.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite juostelėmis. Jas atskirai apkepkite, kol taps auksinės spalvos. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Į mėsą sudėkite kubeliais supjaustytus pomidorus ir pomidorų pastą. Užpilkite vandeniu ir troškinkite 10-15 minučių. Galiausiai sudėkite agurkus ir troškinkite dar 30 minučių. Po to supilkite keptas bulves, trintą česnaką ir dar 5 min. kaitinkite ant ugnies. Tada pabarstykite žolelėmis ir išjunkite.
Kategorijos