Publikavimo data: 2024-06-08
Kvapni kiauliena, kepta su česnakais
Kiauliena, kepta su česnakais, priklausomai nuo patiekimo, gali būti ir kasdienio, ir šventinio stalo patiekalas. Kartu tai vertinga mėsa ir net pirmauja pagal didelį B grupės vitaminų kiekį. Kepant ši mėsa natūraliai yra gero skonio ir mėgstama daugelio žmonių. Šiame recepte, nepaisant to, kad yra tik kiauliena, druska ir česnakas, patiekalas kvepia nepakartojamais skoniais.
Žingsnis 1
Įtrinkite mėsą druska. Padarykite įpjovimus ir į kiekvieną įpjovimą giliai įdėkite česnako skiltelę. Palikite marinuotis 10-20 minučių.
Žingsnis 2
Į kepimo rankovę įdėkite mėsą. Užriškite galus ir sudėkite į formą arba ant kepimo skardos. Kepkite orkaitėje 60 minučių 180-200 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos