Kvapni kiauliena, kepta su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kvapni kiauliena, kepta su česnakais

Kiauliena, kepta su česnakais, priklausomai nuo patiekimo, gali būti ir kasdienio, ir šventinio stalo patiekalas. Kartu tai vertinga mėsa ir net pirmauja pagal didelį B grupės vitaminų kiekį. Kepant ši mėsa natūraliai yra gero skonio ir mėgstama daugelio žmonių. Šiame recepte, nepaisant to, kad yra tik kiauliena, druska ir česnakas, patiekalas kvepia nepakartojamais skoniais.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
257 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
20 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kvapni kiauliena, kepta su česnakais Žingsnis 1
Įtrinkite mėsą druska. Padarykite įpjovimus ir į kiekvieną įpjovimą giliai įdėkite česnako skiltelę. Palikite marinuotis 10-20 minučių.

Žingsnis 2

Kvapni kiauliena, kepta su česnakais Žingsnis 2
Į kepimo rankovę įdėkite mėsą. Užriškite galus ir sudėkite į formą arba ant kepimo skardos. Kepkite orkaitėje 60 minučių 180-200 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos