Publikavimo data: 2024-05-25
Kvapni naminė dešra folijoje
Be jokių pagražinimų, geriausia dešra, žinoma, yra naminė. Paruošta savo rankomis, be priemaišų ir kenksmingų priedų. Šis patiekalas gaminamas iš kelių rūšių natūralios mėsos ir aromatingų prieskonių, kurie jam suteikia nepamirštamą skonį.
Žingsnis 1
Paimkite iš anksto supjaustytą kiaulienos ir vištienos filė. Į jas sudėkite per presą išspaustą česnaką ir prieskonius. Įpilkite pusę puodelio vandens.
Žingsnis 2
Dešreles suvyniokite į maždaug 5 cm storio foliją. Jas susukite. Dėkite į orkaitę. Šonus prispauskite dantų krapštukais. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 30 minučių.
Žingsnis 3
Atdenkite foliją ir kepkite dešreles dar 15 minučių, kol jos taps auksinės spalvos.
Kategorijos