Kvapnūs chakhakhakhbili su ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Kvapnūs chakhakhakhbili su ryžiais

Čachochbili yra Gruzijos nacionalinės virtuvės ypatybė. Ne veltui šis patiekalas iš paukštienos (iš pradžių fazanų) tapo populiarus visame pasaulyje. Jo skonio negalima supainioti su jokiu kitu - tai adžikos, hopli-suneli, kalendros, žolelių natos, be kurių tai bus ne chakhokhbili, o tiesiog troškinta vištiena. O mėsa šioje puokštėje yra tiesiog kvapni, jau nekalbant apie jos švelnią tekstūrą po troškinimo. Kartu chakhokhbili nėra sudėtinga paruošti ir neužtrunka pernelyg ilgai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kvapnūs chakhakhakhbili su ryžiais Žingsnis 1
Šlauneles pasūdykite, papipirinkite ir pabarstykite prieskoniais. Įkaitinkite keptuvę, įdėkite sviesto ir kepkite šlauneles, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Kvapnūs chakhakhakhbili su ryžiais Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūnus ir sutarkuokite morkas. Česnaką smulkiai sukapokite arba išspauskite per presą. Siųskite juos į keptuvę su kepintomis šlaunelėmis. Kartu troškinkite 5-7 minutes.

Žingsnis 3

Kvapnūs chakhakhakhbili su ryžiais Žingsnis 3
Supjaustykite pomidorus kubeliais ir sudėkite į keptuvę. Troškinkite dar 2-3 minutes, tada įpilkite 200 ml vandens. Sumažinkite ugnį ir troškinkite, kol išvirs, apie 40 minučių. Sudėkite ryžius virti, kaip nurodyta ant pakuotės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos