Kvapnūs lašiniai sūryme pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kvapnūs lašiniai sūryme

Lašiniai yra gerai pažįstamas slavų virtuvės produktas. Jis yra maistingas ir skanus, be to, turi daug privalumų: šalina sunkiuosius metalus ir net pasižymi priešvėžinėmis savybėmis. Lašiniai su česnaku stiprina imunitetą, o tai svarbu šaltuoju ne sezono metu. Šiame recepte marinatas su prieskoniais į produktą perdavė visus savo skonius, jis tapo kvapnus ir minkštas. Sumuštinių su tokiais lašiniais galima pasiimti į darbą ir su malonumu valgyti per pertraukėlę.
Gaminimo laikas
4320 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
675 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
72 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kvapnūs lašiniai sūryme Žingsnis 1
Supjaustykite lašinius porcijomis. Paruoškite sūrymą. Į vandenį supilkite pipirų mišinį, lauro lapą, druską. Užvirinkite ir leiskite jam atvėsti.

Žingsnis 2

Kvapnūs lašiniai sūryme Žingsnis 2
Česnaką supjaustykite griežinėliais. Į atskirą keptuvę įdėkite sluoksnį taukų, o ant jų - česnako skilteles. Viską užpilkite sūrymu ir padėkite į šaldytuvą trims dienoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos