Publikavimo data: 2024-06-08
Kvapnūs lašiniai sūryme
Lašiniai yra gerai pažįstamas slavų virtuvės produktas. Jis yra maistingas ir skanus, be to, turi daug privalumų: šalina sunkiuosius metalus ir net pasižymi priešvėžinėmis savybėmis. Lašiniai su česnaku stiprina imunitetą, o tai svarbu šaltuoju ne sezono metu. Šiame recepte marinatas su prieskoniais į produktą perdavė visus savo skonius, jis tapo kvapnus ir minkštas. Sumuštinių su tokiais lašiniais galima pasiimti į darbą ir su malonumu valgyti per pertraukėlę.
Žingsnis 1
Supjaustykite lašinius porcijomis. Paruoškite sūrymą. Į vandenį supilkite pipirų mišinį, lauro lapą, druską. Užvirinkite ir leiskite jam atvėsti.
Žingsnis 2
Česnaką supjaustykite griežinėliais. Į atskirą keptuvę įdėkite sluoksnį taukų, o ant jų - česnako skilteles. Viską užpilkite sūrymu ir padėkite į šaldytuvą trims dienoms.
Kategorijos