Publikavimo data: 2024-05-01
Kvietinė košė su sviestu
Daugelis žmonių negamina sorų košės, nes mano, kad ji visada būna tiršta ir lipni. Iš tikrųjų labai lengva pasigaminti trapią sorų košę, žinant keturias paprastas paslaptis. Patiekalai iš sorų yra labai sveiki. Taigi tikrai neverta atsisakyti gaminti tokius sveikus pusryčius. Pirkdami košę rinkitės košę sandarioje pakuotėje. Kuo produktas šviežesnis, tuo košė bus sveikesnė.
Žingsnis 1
Pašalinkite aliejų ir dulkes, dėl kurių soros sulimpa. Supilkite soras į puodą ir įpilkite stiklinę vandens. Užvirinkite, tada išjunkite ugnį ir išberkite kruopas ant sietelio. Po to kruopas nuplaukite po tekančiu vandeniu.
Žingsnis 2
Virkite soras ant vidutinės ugnies neuždengę puodo dangčio. Perpilkite nuplautas kruopas atgal į puodą. Įberkite druskos, cukraus. Supilkite 2 puodelius vandens. Įjunkite viryklę. Užvirkite ir virkite 10 minučių neuždengę.
Žingsnis 3
Be sviesto košė tikrai nebus tokia skani ir trapi. Po 10 minučių virimo sudėkite sviestą ir tolygiai paskirstykite jo gabalėlius po košę.
Žingsnis 4
Po virimo leiskite košei prisitraukti. Įpylę aliejaus, išjunkite ugnį, uždenkite indą dangčiu ir palikite jį 30 minučių, kad susigertų likęs vanduo.
Kategorijos