Kvinoja ežiukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Kvinoja ežiukai

Vietoj ryžių ežiams dažnai dedama grikių, avižinių dribsnių, kukurūzų, sorų kruopų. Šių produktų nuolat yra mūsų mityboje. Išbandykite virti ežiuoles nauju būdu - su kvinoja. Šis augalas, kuris vadinamas pseudolengvuoju, buvo viena pagrindinių indėnų maisto rūšių. Kvinoje yra daugiau baltymų nei kituose grūduose, taip pat net 20 rūšių aminorūgščių ir kitų vitaminų. Kvinoja taip pat neturi glitimo.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
119 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Kvinoja ežiukai Žingsnis 1
Pasigaminkite ežiukus. Sumaišykite mėsą su svogūnais, žolelėmis, druska, pipirais, mėsos prieskoniais ir kvinoja. Mėsą apskrudinkite, kad ji prisipildytų deguonies. Iš maltos mėsos suformuokite 40-50 g rutuliukus.

Žingsnis 2

Kvinoja ežiukai Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, sudėkite morkas ir svogūnus. Kepkite 5-7 minutes. Sudėkite grietinę, pomidorų pastą, cukrų, druską ir pipirus. Išmaišykite. Užpilkite verdančiu vandeniu. Troškinkite 3-5 minutes.

Žingsnis 3

Kvinoja ežiukai Žingsnis 3
Baigkite virti ežiukus su kvinoja. Kotletus sudėkite į padažą. Užvirinkite. Virkite ant silpnos ugnies 20-25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, česnakų sezonas, ryžių patiekalai, ežiai, receptų knyga, ežiai su ryžiais, kiaulienos vakarienė

Kategorijos