Kvinoja košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Kvinoja košė

Kvinoja yra sveikas grūdinis augalas, kuris net alegoriškai vadinamas "auksiniu grūdu". Kvinoja yra švelnaus riešutų skonio ir malonios tekstūros. Iš šios kultūros ruošiami įvairūs patiekalai: salotos, sriubos, košės. Kvinoja košė - tai puikūs maistingi pusryčiai, kuriuos pamėgs jūsų artimieji.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
213 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
32 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kvinoja košė Žingsnis 1
Smulkiais kubeliais supjaustykite abrikosus.

Žingsnis 2

Kvinoja košė Žingsnis 2
Kvinoją nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite.

Žingsnis 3

Kvinoja košė Žingsnis 3
Užvirinkite pieną ir sumažinkite ugnį. Sudėkite kvinoją ir išmaišykite. Virkite košę ant silpnos ugnies 10 minučių. Į košę įmaišykite abrikosus, sultenes, druską, cukrų ir sviestą. Išmaišykite ir virkite košę dar 8-10 minučių uždengę dangčiu.

Žingsnis 4

Kvinoja košė Žingsnis 4
Supilkite košę į lėkštes, užtepkite sviesto ir patiekite. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos