Publikavimo data: 2024-04-09
Kvinoja košė
Kvinoja yra sveikas grūdinis augalas, kuris net alegoriškai vadinamas "auksiniu grūdu". Kvinoja yra švelnaus riešutų skonio ir malonios tekstūros. Iš šios kultūros ruošiami įvairūs patiekalai: salotos, sriubos, košės. Kvinoja košė - tai puikūs maistingi pusryčiai, kuriuos pamėgs jūsų artimieji.
Žingsnis 1
Smulkiais kubeliais supjaustykite abrikosus.
Žingsnis 2
Kvinoją nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite.
Žingsnis 3
Užvirinkite pieną ir sumažinkite ugnį. Sudėkite kvinoją ir išmaišykite. Virkite košę ant silpnos ugnies 10 minučių. Į košę įmaišykite abrikosus, sultenes, druską, cukrų ir sviestą. Išmaišykite ir virkite košę dar 8-10 minučių uždengę dangčiu.
Žingsnis 4
Supilkite košę į lėkštes, užtepkite sviesto ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos