Labai minkšta mėsa su terijakio padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Labai minkšta mėsa su terijakio padažu

Mėsa būna labai sultinga ir minkšta, ją galima patiekti su bet kokiu garnyru.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Labai minkšta mėsa su terijakio padažu Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną plonais griežinėliais ir dėkite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi, kepkite, kol paruduos.

Žingsnis 2

Labai minkšta mėsa su terijakio padažu Žingsnis 2
Įdėkite per pusę perpjautą svogūną.

Žingsnis 3

Labai minkšta mėsa su terijakio padažu Žingsnis 3
Sudėkite stambiai sutarkuotas morkas ir troškinkite.

Žingsnis 4

Labai minkšta mėsa su terijakio padažu Žingsnis 4
Sudėkite kubeliais supjaustytas paprikas ir troškinkite apie 10 minučių.

Žingsnis 5

Labai minkšta mėsa su terijakio padažu Žingsnis 5
Keptuvėje esančius ingredientus užpilkite terijakio ir sojų padažais ir troškinkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos