Publikavimo data: 2024-09-16
Labai skanūs įdaryti kiaušiniai
Labai skanius įdarytus kiaušinius galima paruošti su prancūzišku čikiu po švelniu sūrio padažu. Toks patiekalas pravers per šeimos pusryčius, ant šventinio stalo ar iškyloje. Galite rinktis bet kokį įdarą - tai gali būti daržovės, grybai, žuvis, jūros gėrybės ar mėsa. O padažui paimkite kelių rūšių sūrio - pavyzdžiui, parmezano ir mocarelos. Įdarytus kiaušinius patiekite su bagete arba skrebučiais, o kad būtų šiek tiek pikantiškiau, pabarstykite patiekalą šviežiai maltais pipirais.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Puode 30 sekundžių pakepinkite sviestą su miltais ir palaipsniui, nuolat maišydami, supilkite pieną. Užvirinkite ant vidutinės ugnies ir suberkite sūrį. Virkite 4 minutes, pagardinkite druska ir nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus kiaušinius. Kiaušinius perpjaukite išilgai pusiau, trynius sutrinkite šakute, sumaišykite su kumpiu ir 1 valgomuoju šaukštu padažo ir užtepkite ant kiaušinių. Kiaušinių puseles sudėkite į nedidelį kepimo indą, ant viršaus užtepkite likusį padažą ir kepkite orkaitėje 10 minučių.
Kategorijos