Publikavimo data: 2025-08-20
Labai skanūs veršienos kotletai su paslaptimi
Mano kaimynė jau seniai išėjusi į pensiją, gyvena viena, mėgsta gaminti maistą ir dalyti skanėstus. Kartą paragavau jos labai skanių kotletų ir paklausiau, kaip ji juos gamina. Ir labai nustebau, kad į kotletus ji deda kepintų svogūnų, todėl jie dar skanesni. Kepti svogūnai ir yra šių kotletų paslaptis.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite kuo smulkiau, bulves sutarkuokite.
Žingsnis 2
Maltą mėsą pagardinkite druska, pipirais ir mėgstamais prieskoniais.
Žingsnis 3
Keptuvėje nedideliame kiekyje augalinio aliejaus pakepinkite svogūnus.
Žingsnis 4
Į maltą mėsą sudėkite pakepintą svogūną, kiaušinį, piene išmirkytą baltą duoną ir prieskonines žoleles (turiu šaldytų krapų ir petražolių).
Žingsnis 5
Suformuokite kotletus ir kepkite keptuvėje 30-40 minučių.
Kategorijos