Publikavimo data: 2025-08-17
Labai švelnus jautienos guliašas
Guliašas yra puikus patiekalas prie bet kokio garnyro. Mėsa būna minkšta, su nepaprastai skaniu padažu.
Žingsnis 1
Paruoškite reikiamus ingredientus.
Žingsnis 2
Mėsą nuplaukite ir supjaustykite pailgais gabalais.
Žingsnis 3
Supjaustykite svogūnus, morkas, pomidorus, įpilkite kepimui skirto augalinio aliejaus ir padėkite kepti ant mažos ugnies.
Žingsnis 4
Sudėkite mėsą į keptuvę ir statykite ant ugnies, kai mėsa pradės virti, nuimkite susidariusias putas.
Žingsnis 5
Mėsą troškinkite 60 minučių, kartais pagal poreikį įpildami vandens. Pagardinkite druska.
Žingsnis 6
Po 60 minučių į mėsą sudėkite apvirtus svogūnus ir morkas ir palikite troškintis dar 30 minučių.
Žingsnis 7
Paimkite pomidorų pastą, į ją įberkite 1 šaukštelį miltų ir išmaišykite.
Žingsnis 8
Į išvirtą guliašą įpilkite pomidorų pastos ir išmaišykite.
Žingsnis 9
Likus 5 minutėms iki guliašo virimo pabaigos sudėkite smulkiai supjaustytas žoleles ir lauro lapą. Pagardinkite pipirais. Uždenkite dangčiu ir palikite pastovėti.
Kategorijos