Labai švelnus jautienos guliašas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Labai švelnus jautienos guliašas

Guliašas yra puikus patiekalas prie bet kokio garnyro. Mėsa būna minkšta, su nepaprastai skaniu padažu.
Gaminimo laikas
125 min.
Laikas virtuvėje
110 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.36/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Labai švelnus jautienos guliašas Žingsnis 1
Paruoškite reikiamus ingredientus.

Žingsnis 2

Labai švelnus jautienos guliašas Žingsnis 2
Mėsą nuplaukite ir supjaustykite pailgais gabalais.

Žingsnis 3

Labai švelnus jautienos guliašas Žingsnis 3
Supjaustykite svogūnus, morkas, pomidorus, įpilkite kepimui skirto augalinio aliejaus ir padėkite kepti ant mažos ugnies.

Žingsnis 4

Labai švelnus jautienos guliašas Žingsnis 4
Sudėkite mėsą į keptuvę ir statykite ant ugnies, kai mėsa pradės virti, nuimkite susidariusias putas.

Žingsnis 5

Labai švelnus jautienos guliašas Žingsnis 5
Mėsą troškinkite 60 minučių, kartais pagal poreikį įpildami vandens. Pagardinkite druska.

Žingsnis 6

Labai švelnus jautienos guliašas Žingsnis 6
Po 60 minučių į mėsą sudėkite apvirtus svogūnus ir morkas ir palikite troškintis dar 30 minučių.

Žingsnis 7

Labai švelnus jautienos guliašas Žingsnis 7
Paimkite pomidorų pastą, į ją įberkite 1 šaukštelį miltų ir išmaišykite.

Žingsnis 8

Labai švelnus jautienos guliašas Žingsnis 8
Į išvirtą guliašą įpilkite pomidorų pastos ir išmaišykite.

Žingsnis 9

Labai švelnus jautienos guliašas Žingsnis 9
Likus 5 minutėms iki guliašo virimo pabaigos sudėkite smulkiai supjaustytas žoleles ir lauro lapą. Pagardinkite pipirais. Uždenkite dangčiu ir palikite pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, guliašas, receptų knyga, guliašas su pomidorų pasta, guliašas su jautienos kepenimis, guliašas su morkomis

Kategorijos