Publikavimo data: 2025-08-17
Labiausiai paplitusi vištienos sriuba
Siūlau jums paprasčiausios ir skaniausios sriubos receptą, kurį gali paruošti bet kuri šeimininkė, net ir ta, kuri mano, kad nemoka gaminti.
Žingsnis 1
Sudėkite mėsą į puodą, užpilkite vandeniu, užvirinkite, sumažinkite ugnį ir virkite 1 valandą.
Žingsnis 2
Bulves nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais, svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite.
Žingsnis 3
Paruoškite kepimą. Gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi apkepkite svogūną, kol jis taps auksinis. Tada sudėkite morkas ir kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 4
Iš sultinio išimkite išvirtą mėsą, atvėsinkite ir supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 5
Nuovirą perkoškite, padėkite ant ugnies, sudėkite bulves. Kai užvirs, sudėkite mėsą, kepimo ir prieskonius ir virkite dar 15 minučių.
Kategorijos