Publikavimo data: 2024-04-14
Lasagne keptuvėje
Lazanijos receptą lengva paruošti be orkaitės. Reikia gilios keptuvės su nelimpančia danga. Lazanijos gaminimo keptuvėje receptas šiek tiek skiriasi nuo klasikinio, pažįstamo Italijos gyventojams. Visų pirma, nėra tradicinio bešamelio padažo.
Žingsnis 1
Paruoškite lazanijos pagrindą. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Kepkite svogūną, česnaką ir maltą mėsą 7-10 minučių. Lazanijos lakštus supjaustykite vidutinio dydžio riekelėmis. Sudėkite į maltą mėsą. Po to sudėkite pomidorus su jų sultimis.
Žingsnis 2
Sudėkite likusius ingredientus ir baigkite virti lazaniją. Į daržoves ir maltą mėsą įpilkite vandens ir išmaišykite. Uždenkite keptuvę dangčiu ir sumažinkite kaitrą iki vidutinės. Keptuvėje lazaniją troškinkite 15 minučių. Pabarstykite sūriu, palikite dar 2 minutes. Išjunkite kaitlentę.
Kategorijos