Lašiniai su malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Lašiniai su malta mėsa

Vienas iš populiariausių ukrainiečių virtuvės produktų - sotūs ir aromatingi lašiniai. Šie kotletai taps mėgstamiausiu jūsų ir jūsų artimųjų patiekalu. Dėl lašinių kiečiausia jautiena kotletuose atrodys minkšta ir sultinga. Būtent lašiniai išsaugo apetitą keliančią patiekalo tekstūrą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
286 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašiniai su malta mėsa Žingsnis 1
Jautieną ir lašinius supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Lašiniai su malta mėsa Žingsnis 2
Sudedamąsias dalis sumalkite mėsmale, nes tokiu būdu maltinukai bus ne tokie tekstūriški.

Žingsnis 3

Lašiniai su malta mėsa Žingsnis 3
Dvi riekes baltos duonos pamirkykite piene arba vandenyje ir atidėkite į šalį.

Žingsnis 4

Lašiniai su malta mėsa Žingsnis 4
Tada į maltą mėsą pagal skonį įberkite duonos ir prieskonių. Stenkitės tolygiai paskirstyti lašinių kubelius.

Žingsnis 5

Lašiniai su malta mėsa Žingsnis 5
Suformuokite apetitą žadinančius kotletukus ir apvoliokite juos miltuose arba džiūvėsėliuose.

Žingsnis 6

Lašiniai su malta mėsa Žingsnis 6
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite jame porcijas, kol jos paruduos. Kepkite maždaug po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos