Publikavimo data: 2024-06-08
Lašiniai su malta mėsa
Vienas iš populiariausių ukrainiečių virtuvės produktų - sotūs ir aromatingi lašiniai. Šie kotletai taps mėgstamiausiu jūsų ir jūsų artimųjų patiekalu. Dėl lašinių kiečiausia jautiena kotletuose atrodys minkšta ir sultinga. Būtent lašiniai išsaugo apetitą keliančią patiekalo tekstūrą.
Žingsnis 1
Jautieną ir lašinius supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Sudedamąsias dalis sumalkite mėsmale, nes tokiu būdu maltinukai bus ne tokie tekstūriški.
Žingsnis 3
Dvi riekes baltos duonos pamirkykite piene arba vandenyje ir atidėkite į šalį.
Žingsnis 4
Tada į maltą mėsą pagal skonį įberkite duonos ir prieskonių. Stenkitės tolygiai paskirstyti lašinių kubelius.
Žingsnis 5
Suformuokite apetitą žadinančius kotletukus ir apvoliokite juos miltuose arba džiūvėsėliuose.
Žingsnis 6
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite jame porcijas, kol jos paruduos. Kepkite maždaug po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos