Lašinių kotletai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Lašinių kotletai

Vienas iš tradicinių rusų virtuvės patiekalų yra kotletai. Šis patiekalas garsėja daugybe variacijų ir paprastumu. Kotletų pagrindas gali būti bet koks: nuo žuvies iki kiaulienos ar vištienos faršo. Šio recepto ypatumas bus kotletų paruošimas iš kiaulienos taukų. Dėl to kotletai bus minkšti ir malonaus skonio. Sotumo suteiks piene suminkštinta kvietinė duona ir svogūnai! Panardinkite kotletus į džiūvėsėlius, kad jų plutelė būtų traški ir auksinė!
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
451 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
41 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašinių kotletai Žingsnis 1
Atskirame dubenyje sulaužykite kvietinę duoną su pluta. Į dubenį supilkite pieną, kad duona suminkštėtų.

Žingsnis 2

Lašinių kotletai Žingsnis 2
Ant švarios pjaustymo lentos susmulkinkite lašinius mažais gabalėliais. Smulkiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 3

Lašinių kotletai Žingsnis 3
Suminkštėjusią kvietinę duoną sutrinkite giliame dubenyje. Kiaulienos lašinių gabalėlius sumalkite per mėsmalę, įpilkite reikiamą kiekį pieno ir svogūnų, įmuškite kiaušinį. Druskos ir pipirų pagal skonį. Maltinukus gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Lašinių kotletai Žingsnis 4
Suberkite džiūvėsėlius ir gerai išmaišykite faršą.

Žingsnis 5

Lašinių kotletai Žingsnis 5
Supilkite džiūvėsėlius į lėkštę. Iš anksčiau paruoštos maltos mėsos suformuokite kelis norimo dydžio kotletus ir iš abiejų pusių apvoliokite džiūvėsėliuose.

Žingsnis 6

Lašinių kotletai Žingsnis 6
Paimkite švarią keptuvę ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Sudėkite į ją apkeptus kotletus ir kepkite iš abiejų pusių 10-15 minučių ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos