Lašišos ir krapų blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Lašišos ir krapų blyneliai

Blynų dienai iškepkite plonų blynų, į tešlą įmaišydami krapų. Krapų blyneliai su lašiša - puikus sotų pusryčių pasirinkimas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
21 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Į persijotus miltus suberkite druską, cukrų ir kepimo miltelius. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Į sausą mišinį įmuškite kiaušinius, supilkite pieną ir augalinį aliejų. Įdėkite smulkintų krapų. Keptuvę pastatykite ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 3

Plaktuvu arba mikseriu nedideliu greičiu išminkykite tešlą iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Į keptuvę dalimis pilkite tešlą. Kepkite storus blynus po 1,5-2 min. iš kiekvienos pusės, kol taps auksiniai.

Žingsnis 5

Blynus aptepkite plonu lydyto sūrio sluoksniu. Ant viršaus dėkite lašišos griežinėlius. Jei norite, pabarstykite lašišą šviežiomis žolelėmis.

Žingsnis 6

Kiekvieną blyną susukite į glaudų ritinėlį, perkelkite į šaldytuvą ir palikite valandai sustingti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos