Publikavimo data: 2024-06-09
Lašišos ir varškės suktinukai
Suktinukai yra japonų virtuvės patiekalas. Tai suši rūšis. Suši ir suktinukai yra daugelio žmonių mėgstamas patiekalas. Yra daugybė jų įdaro ir patiekimo variantų, visi jie savaip skirtingi ir skanūs. Šis receptas palyginti trumpas, o skonis jus labai nustebins. Jums tikrai patiks varškės ir raudonos žuvies derinys.
Žingsnis 1
Pirmiausia išvirkite ryžius (1 puodelis ryžių ir 1,5 puodelio vandens). Sudėkite ryžius ant viryklės ir užvirkite. Užvirus ryžius nukelkite nuo ugnies ir palikite juos 15 minučių luktelėti po dangčiu. Padažui sumaišykite druską, cukrų ir ryžių actą, galite atskiesti vandeniu. Viską gerai išmaišykite. Tada užpilkite padažą į ryžius. Įdarui agurką, avokadą ir lašišą supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Jei norite sukti uždarą ritinėlį, norį lygia puse į apačią dėkite ant ritinėliams sukti naudojamo kilimėlio. Įdėkite šiek tiek ryžių ir paskleiskite juos po visą lakštą. Ant ryžių sudėkite įdarą. Tada kraštą patepkite vandeniu, kad gerai suliptų, ir supjaustykite suktinuką porcijomis.
Žingsnis 3
Norėdami padaryti atvirą ritinėlį, perpjaukite norio lapą per pusę. Tada vieną pusę padėkite ant kilimėlio lygia puse žemyn. Ant norio dėkite ryžius ir taip pat juos išskleiskite. Apverskite "nori" aukštyn kojomis. Tada sudėkite įdarą ir susukite ritinėlį naudodami kilimėlį. Ant viršaus gražiai sudėkite lašišos griežinėlius ir supjaustykite porcijomis. Ant viršaus uždėkite lašišos griežinėlių ir supjaustykite porcijomis.
Kategorijos