Lašišos kreminė sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Lašišos kreminė sriuba

Lašišos kreminė sriuba su grietinėle yra išskirtinis ir kartu labai paprastas patiekalas. Lašiša laikoma viena sveikiausių žuvų. Joje yra daug polinesočiųjų riebalų Omega-3. Delikatesinė kreminė sriuba gaunasi švelni, kvapni ir maistinga. Patiekalui gaminti rinkitės atšaldytą lašišą, kurios skerdena yra tanki ir malonaus kvapo.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Lašišos kreminė sriuba Žingsnis 1
Paruoškite atsargas. Lašišą 30 minučių virkite 400 ml verdančio pasūdyto vandens. Sultinį perkoškite.

Žingsnis 2

Lašišos kreminė sriuba Žingsnis 2
Paruoškite daržoves. Svogūnus ir morkas 5 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje, šiek tiek pasūdykite. Sudėkite lašišos filė. Maišydami kepkite dar 5 minutes. Supilkite žuvies sultinį. Virkite ant vidutinės ugnies 15 minučių. Likus 5 minutėms iki virimo, sudėkite grietinėlę, krapus, druską, pipirus ir gerai išmaišykite. Sumaišykite sultinį su lašiša ir daržovėmis blenderiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji kursai, sriubos su paukštiena, sriubos su vištiena, sriubos, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, grietinėlės sriuba, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė, grietinėlės sriuba su sūriu

Kategorijos