Publikavimo data: 2024-04-06
Lašišos kreminė sriuba
Lašišos kreminė sriuba su grietinėle yra išskirtinis ir kartu labai paprastas patiekalas. Lašiša laikoma viena sveikiausių žuvų. Joje yra daug polinesočiųjų riebalų Omega-3. Delikatesinė kreminė sriuba gaunasi švelni, kvapni ir maistinga. Patiekalui gaminti rinkitės atšaldytą lašišą, kurios skerdena yra tanki ir malonaus kvapo.
Žingsnis 1
Paruoškite atsargas. Lašišą 30 minučių virkite 400 ml verdančio pasūdyto vandens. Sultinį perkoškite.
Žingsnis 2
Paruoškite daržoves. Svogūnus ir morkas 5 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje, šiek tiek pasūdykite. Sudėkite lašišos filė. Maišydami kepkite dar 5 minutes. Supilkite žuvies sultinį. Virkite ant vidutinės ugnies 15 minučių. Likus 5 minutėms iki virimo, sudėkite grietinėlę, krapus, druską, pipirus ir gerai išmaišykite. Sumaišykite sultinį su lašiša ir daržovėmis blenderiu.
Kategorijos