Lašišos kreminė sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Lašišos kreminė sriuba

Lašišos kreminė sriuba su grietinėle yra išskirtinis ir kartu labai paprastas patiekalas. Lašiša laikoma viena sveikiausių žuvų. Joje yra daug polinesočiųjų riebalų Omega-3. Delikatesinė kreminė sriuba gaunasi švelni, kvapni ir maistinga. Patiekalui gaminti rinkitės atšaldytą lašišą, kurios skerdena yra tanki ir malonaus kvapo.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos kreminė sriuba Žingsnis 1
Paruoškite atsargas. Lašišą 30 minučių virkite 400 ml verdančio pasūdyto vandens. Sultinį perkoškite.

Žingsnis 2

Lašišos kreminė sriuba Žingsnis 2
Paruoškite daržoves. Svogūnus ir morkas 5 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje, šiek tiek pasūdykite. Sudėkite lašišos filė. Maišydami kepkite dar 5 minutes. Supilkite žuvies sultinį. Virkite ant vidutinės ugnies 15 minučių. Likus 5 minutėms iki virimo, sudėkite grietinėlę, krapus, druską, pipirus ir gerai išmaišykite. Sumaišykite sultinį su lašiša ir daržovėmis blenderiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos