Publikavimo data: 2024-04-06
Lašišos kreminė sriuba
Lašišos kreminė sriuba su grietinėle - tai patiekalas, kuriame optimaliai dera baltymai, riebalai ir angliavandeniai. Dietinė žuvies mėsa, daržovės ir grietinėlė - idealus "tinkamų" pietų variantas. Žuvis kartu su grietinėle gaunasi neįtikėtinai skani, kvapni, apetitiška. Svarbiausia šiam patiekalui gaminti naudoti šviežią žuvį.
Žingsnis 1
Paruoškite kreminę sriubą. Storadugniame puode pakepinkite morkas ir svogūną, kol jie pusiau iškeps (5-7 min.). Sudėkite pomidorus. Daržoves troškinkite dar 5-7 minutes. Supilkite į puodą vandenį. Užvirinkite, tada sudėkite bulves, žuvį, druską ir pipirus. Virkite 15-20 minučių. Kai bulvės ir žuvis bus paruoštos, į sriubą supilkite grietinėlę. Virkite dar 3 minutes. Gautą mišinį sumaišykite trintuvu iki vientisos kreminės masės.
Kategorijos