Lašišos kreminė sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Lašišos kreminė sriuba

Lašišos kreminė sriuba su grietinėle - tai patiekalas, kuriame optimaliai dera baltymai, riebalai ir angliavandeniai. Dietinė žuvies mėsa, daržovės ir grietinėlė - idealus "tinkamų" pietų variantas. Žuvis kartu su grietinėle gaunasi neįtikėtinai skani, kvapni, apetitiška. Svarbiausia šiam patiekalui gaminti naudoti šviežią žuvį.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
70 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos kreminė sriuba Žingsnis 1
Paruoškite kreminę sriubą. Storadugniame puode pakepinkite morkas ir svogūną, kol jie pusiau iškeps (5-7 min.). Sudėkite pomidorus. Daržoves troškinkite dar 5-7 minutes. Supilkite į puodą vandenį. Užvirinkite, tada sudėkite bulves, žuvį, druską ir pipirus. Virkite 15-20 minučių. Kai bulvės ir žuvis bus paruoštos, į sriubą supilkite grietinėlę. Virkite dar 3 minutes. Gautą mišinį sumaišykite trintuvu iki vientisos kreminės masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos