Lašišos mėsos kukuliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Lašišos mėsos kukuliai

Išgirdę žodį "mėsos kukuliai", įsivaizduojame mėsos kukulius su padažu. Bet ką daryti, jei gaminate žuvies kukulius? Sultingi, švelnūs žuvies kukuliai puikiai tinka prie bulvių košės ar ryžių. Lašiša turi daug makro- ir mikroelementų, vitaminų A ir D. Taip pat omega 6 ir omega 3 riebalų rūgščių. Suvalgę vos 100 g lašišos mėsos, organizmui suteiksite pusę dienos baltymų porcijos.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
242 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos mėsos kukuliai Žingsnis 1
Lašišos filė supjaustykite mažais kubeliais. Išimkite visus kaulus.

Žingsnis 2

Lašišos mėsos kukuliai Žingsnis 2
Bulves sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 3

Lašišos mėsos kukuliai Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite bulves, žuvį, smulkiai supjaustytą svogūną. Įdėkite prieskonių, druskos ir 1 žalią kiaušinį. Sumaišykite mėsos kukulius ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 4

Lašišos mėsos kukuliai Žingsnis 4
Suformuokite mėsos kukulius ir iš visų pusių apvoliokite juos džiūvėsėliuose.

Žingsnis 5

Lašišos mėsos kukuliai Žingsnis 5
Įkaitinkite aukštą keptuvę arba katilą su dideliu kiekiu augalinio aliejaus (aliejus turi visiškai padengti mėsos kukulius). Kepkite mėsos kukulius 5-7 minutes.

Žingsnis 6

Lašišos mėsos kukuliai Žingsnis 6
Sudėkite mėsos kukulius ant popierinio rankšluosčio, kad nusivarvėtų aliejaus perteklius. Kukuliai paruošti, mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos