Lašišos ritinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Lašišos ritinys

Vienas populiariausių Japonijos patiekalų yra suktinukai. Suktinukai gaminami iš ryžių su žuvimi, avokadais ir agurkais. Tačiau manoma, kad suktinukai pirmą kartą atsirado Amerikoje, vienam japonų virėjui suši suvyniojus į suktinukus. Neįprastą suktinukų skonį pamėgo visi, kurie jų paragavo, o dabar be šio gražaus, išskirtinio ir gardaus patiekalo neapsieina nė vienas romantiškas renginys.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
229 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Lašišos ritinys Žingsnis 1
Ryžius išvirkite 550 mililitrų vandens, užvirkite ant didelės ugnies, sumažinkite ugnį ir virkite 15 minučių. Tada išjunkite kaitlentę, supilkite actą, cukrų, druską, išmaišykite ir palikite pastovėti dar 15 minučių. Žuvį, agurką ir avokadą supjaustykite plonomis juostelėmis.

Žingsnis 2

Lašišos ritinys Žingsnis 2
Jei ryžiai ima lipti prie rankų, pamirkykite rankas vandenyje. Perpjaukite nori lakštą per pusę, padėkite jį ant kilimėlio, aplink kraštą išdėliokite ryžius, ant viršaus uždėkite žuvį, agurką ir avokadą. Švelniai susukite į ritinėlį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, egzotiški, paprasti, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, suktinukai, ryžių patiekalai, žalios žuvies užkandžiai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, krabų lazdelės suktinukai, raudonos žuvies suktinukai, žuvies suktinukai, sūrio suktinukai

Kategorijos