Lecho su pupelėmis žiemai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Lecho su pupelėmis žiemai

"Lecho" jau seniai išpopuliarėjo daugelyje šalių. Šeimininkėms tai tikras, visą sezoną galiojantis atradimas, kurį galima ilgai laikyti ir kuris pasižymi originaliu ryškiu skoniu. Lecho gausiai naudojamas ir kaip savarankiškas šaltas užkandis, ir kaip priedas prie karštųjų patiekalų. Lecho puikiai papildo ir garnyrus, pavyzdžiui, makaronus, bulvių košę ar ryžius, puikiai tinka prie įdarytų kopūstų. Lecho" išlaiko ryškų skonį ir sodrumą tiek šaltas, tiek karštas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
116 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
18 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lecho su pupelėmis žiemai Žingsnis 1
Pomidorus supjaustykite griežinėliais, tada susmulkinkite blenderiu arba mėsmale. Paprikas supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 2

Lecho su pupelėmis žiemai Žingsnis 2
Sudėkite pomidorus į puodą, suberkite druską ir cukrų. Virkite ant silpnos ugnies 20 minučių, atsargiai maišydami.

Žingsnis 3

Lecho su pupelėmis žiemai Žingsnis 3
Nuplaukite virtas pupeles ir sudėkite jas į puodą kartu su paprikomis, supilkite augalinį aliejų. Maišydami virkite dar 20 minučių.

Žingsnis 4

Lecho su pupelėmis žiemai Žingsnis 4
Pačioje virimo pabaigoje įpilkite acto ir susmulkintų aitriųjų paprikų. Kruopščiai išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies. Paruoštą lecho supilstykite į stiklainius, užsukite geležiniais dangteliais ir palikite visiškai atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos