Lengva sriuba su konservuotais žirneliais ir šprotais pomidoruose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Lengva sriuba su konservuotais žirneliais ir šprotais pomidoruose

Sriuba tiems, kurie saugo savo figūrą ir nevalgo bulvių. Pasirodo, ji visai neriebi. Patiekite patiekalą karštą, prieš patiekdami papuoškite žolelėmis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lengva sriuba su konservuotais žirneliais ir šprotais pomidoruose Žingsnis 1
Į puodą įpilkite maždaug 700 g vandens. Į puodą įdėkite skardinę žirnelių ir pastatykite ant kaitlentės, kad užvirtų. Užvirus virkite apie 10 minučių. Įdėkite lauro lapą.

Žingsnis 2

Lengva sriuba su konservuotais žirneliais ir šprotais pomidoruose Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas ir supjaustykite svogūną kubeliais. Kepkite daržoves keptuvėje be aliejaus apie 7-10 minučių.

Žingsnis 3

Į puodą su žaliaisiais žirneliais sudėkite kepsnį.

Žingsnis 4

Lengva sriuba su konservuotais žirneliais ir šprotais pomidoruose Žingsnis 4
Atidarykite šprotų skardinę su pomidorais ir sudėkite į puodą. Palaukite, kol užvirs, ir išjunkite ugnį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos