Publikavimo data: 2024-06-24
Lengva sriuba su konservuotais žirneliais ir šprotais pomidoruose
Sriuba tiems, kurie saugo savo figūrą ir nevalgo bulvių. Pasirodo, ji visai neriebi. Patiekite patiekalą karštą, prieš patiekdami papuoškite žolelėmis.
Žingsnis 1
Į puodą įpilkite maždaug 700 g vandens. Į puodą įdėkite skardinę žirnelių ir pastatykite ant kaitlentės, kad užvirtų. Užvirus virkite apie 10 minučių. Įdėkite lauro lapą.
Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas ir supjaustykite svogūną kubeliais. Kepkite daržoves keptuvėje be aliejaus apie 7-10 minučių.
Žingsnis 3
Į puodą su žaliaisiais žirneliais sudėkite kepsnį.
Žingsnis 4
Atidarykite šprotų skardinę su pomidorais ir sudėkite į puodą. Palaukite, kol užvirs, ir išjunkite ugnį.
Kategorijos