Publikavimo data: 2025-08-19
Lengva sriuba su mėsos kukuliais ir česnaku
Greitai paruošiama sriuba, kuri patiks visiems šeimos nariams ir svečiams. Ji yra vidutiniškai skysta ir turi labai stiprų mėsos skonį.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves ir morkas. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Vieną svogūną smulkiai supjaustykite, o kitą sutarkuokite smulkia tarka. Česnako skiltelę sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Sudėkite maltą mėsą į dubenį, suberkite tarkuotą svogūną ir česnaką, kukurūzų krakmolą, juoduosius pipirus ir druską. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 3
Keptuvę statykite ant didelės ugnies. Kol vanduo verda, padarykite ne didesnius nei graikinis riešutas mėsos kukulius.
Žingsnis 4
Į verdantį vandenį sudėkite mėsos kukulius ir atsargiai pamaišykite. Palaukite, kol kukuliai išplauks. Pašalinkite putas.
Žingsnis 5
Bulves supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 6
Į puodą sudėkite bulves. Sumažinkite ugnį iki vidutinio stiprumo ir virkite 10 minučių.
Žingsnis 7
Pakepinkite svogūnus ir morkas, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 8
Į puodą sudėkite pakepintas morkas ir svogūnus. Virkite dar 5 minutes.
Kategorijos