Lengva sūrio sriuba su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Lengva sūrio sriuba su lašiša

Švelnius, sultingus šonkauliukus česnakiniame padaže galima užsisakyti ne tik restorane, bet ir pasigaminti savo virtuvėje. Patiekalas bus kvapnus, puikaus skonio, idealus pasirinkimas šventinei vakarienei. Kiaulienos šonkauliukai ruošiami labai paprastai, daugiausia laiko sugaištama kepant mėsą orkaitėje, tereikia mėsą pagardinti prieskoniais ir įjungti orkaitę.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
137 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lengva sūrio sriuba su lašiša Žingsnis 1
Lašišą išvirkite 2,2 litro vandens, o kai sultinys užvirs, nupilkite putas ir virkite ant silpnos ugnies 25 minutes. Atskirkite mėsą nuo kaulų ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Lengva sūrio sriuba su lašiša Žingsnis 2
Kepkite svogūnus, morkas ir saldžiąsias paprikas, kol suminkštės. Sudėkite daržoves ir bulves į sultinį, užvirinkite ir sudėkite lydytą sūrį. Sriubą virkite, kol bulvės bus paruoštos. Susmulkinkite špinatus ir suberkite į puodą, tada žuvį, druską, pipirus ir maltą papriką. Virkite kelias minutes ir nukelkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos