Publikavimo data: 2024-06-09
Lengva sūrio sriuba su lašiša
Švelnius, sultingus šonkauliukus česnakiniame padaže galima užsisakyti ne tik restorane, bet ir pasigaminti savo virtuvėje. Patiekalas bus kvapnus, puikaus skonio, idealus pasirinkimas šventinei vakarienei. Kiaulienos šonkauliukai ruošiami labai paprastai, daugiausia laiko sugaištama kepant mėsą orkaitėje, tereikia mėsą pagardinti prieskoniais ir įjungti orkaitę.
Žingsnis 1
Lašišą išvirkite 2,2 litro vandens, o kai sultinys užvirs, nupilkite putas ir virkite ant silpnos ugnies 25 minutes. Atskirkite mėsą nuo kaulų ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Kepkite svogūnus, morkas ir saldžiąsias paprikas, kol suminkštės. Sudėkite daržoves ir bulves į sultinį, užvirinkite ir sudėkite lydytą sūrį. Sriubą virkite, kol bulvės bus paruoštos. Susmulkinkite špinatus ir suberkite į puodą, tada žuvį, druską, pipirus ir maltą papriką. Virkite kelias minutes ir nukelkite nuo ugnies.
Kategorijos