Lengva veršiena troškintuve pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Lengva veršiena troškintuve

Garuose virti patiekalai visada buvo laikomi sveikais, jie priklauso sveiko maisto kategorijai. Gaminant garuose maiste išlieka visi vitaminai ir mikroelementai. Virimas trunka pusantro karto trumpiau nei kitos terminės procedūros. Be to, garuose virta mėsa yra minkšta ir sultinga.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
22 g
Riebalai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lengva veršiena troškintuve Žingsnis 1
Sumaišykite marinato mišinį: mėsos prieskonius, papriką, pipirus ir druską. Mėsą aptepkite mišiniu, uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą marinuotis 24 valandoms.

Žingsnis 2

Lengva veršiena troškintuve Žingsnis 2
Kiekvieną marinuotos mėsos gabalėlį suvyniokite į foliją ir sudėkite į garų dubenį. Kepkite 75 minutes 110C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos