Publikavimo data: 2025-08-17
Lengva vištienos krūtinėlė su duonos ir sūrio padažu bei alyvuogėmis
Vištienos krūtinėlės su duonos ir sūrio padažu bei alyvuogėmis - labai neįprastas ir kartu lengvai paruošiamas patiekalas. Duonos ir sūrio padažas vištienos krūtinėlę padaro švelnią, kreminę ir išskirtinio skonio. Alyvuogės ir putpelių kiaušiniai puikiai papildo šį patiekalą. Be to, vištienos krūtinėlės labai naudingos organizmui. Jos palaiko antinksčių ir inkstų veiklą, valo kepenis nuo riebalų pertekliaus ir sugeria rūgščių perteklių.
Žingsnis 1
Įtrinkite vištienos krūtinėlę druska. Duoną sudėkite į pieną. Paruoškite keptuvę su alyvuogių aliejumi ir 5 min. pakepinkite svogūną ir česnaką, įberkite druskos ir ciberžolės.
Žingsnis 2
Tada įmaišykite aitriųjų paprikų pastą, duoną ir pieną, prieš tai išminkytą šakute. Išmaišykite ir virkite 10 minučių. Tada panardinamuoju maišytuvu susmulkinkite keptuvės turinį. Tada sudėkite parmezaną ir virkite 4 minutes.
Žingsnis 3
Supilkite mėsos sultinį, išmaišykite ir troškinkite 10 minučių. Tada suberkite graikinius riešutus. Kitoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi apkepkite mėsą ir tada ją sudėkite į padažą. Troškinkite 20 minučių.
Kategorijos