Lengva vištienos sriuba su skrandžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Lengva vištienos sriuba su skrandžiais

Pirmasis patiekalas yra neatsiejama mūsų gyvenimo dalis, be sriubos neįmanoma įsivaizduoti jokių pietų. Sriuba yra energijos šaltinis visai dienai. Joje yra daug ištirpusių baltymų, riebalų, angliavandenių, kuriuos organizmas lengvai virškina. Sriubos pasižymi didele paruošimo ir patiekimo galimybių įvairove.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
152 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.24/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Lengva vištienos sriuba su skrandžiais Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje sumaišykite sviestą ir saulėgrąžų aliejų, pakepinkite svogūnus iki auksinės spalvos, sudėkite morkas ir troškinkite, kol suminkštės. Į pusiau iškeptus skrandukus sudėkite bulves ir troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 2

Lengva vištienos sriuba su skrandžiais Žingsnis 2
Po 10 minučių sudėkite svogūną ir morką, suberkite vermišelius ir virkite ant silpnos ugnies. Likus 5 minutėms iki virimo, įberkite saldžiosios paprikos, druskos ir prieskonių pagal skonį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su vištiena, sriubos, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, karštieji patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, sriubos su vištienos skrandžiu, sriubos su pomidorų pasta

Kategorijos