Publikavimo data: 2024-06-09
Lengva vištienos sriuba su skrandžiais
Pirmasis patiekalas yra neatsiejama mūsų gyvenimo dalis, be sriubos neįmanoma įsivaizduoti jokių pietų. Sriuba yra energijos šaltinis visai dienai. Joje yra daug ištirpusių baltymų, riebalų, angliavandenių, kuriuos organizmas lengvai virškina. Sriubos pasižymi didele paruošimo ir patiekimo galimybių įvairove.
Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje sumaišykite sviestą ir saulėgrąžų aliejų, pakepinkite svogūnus iki auksinės spalvos, sudėkite morkas ir troškinkite, kol suminkštės. Į pusiau iškeptus skrandukus sudėkite bulves ir troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 2
Po 10 minučių sudėkite svogūną ir morką, suberkite vermišelius ir virkite ant silpnos ugnies. Likus 5 minutėms iki virimo, įberkite saldžiosios paprikos, druskos ir prieskonių pagal skonį.
Kategorijos