Lengvas azu su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Lengvas azu su vištiena

Tai tradicinis totorių virtuvės patiekalas, kurio pagrindinės sudedamosios dalys yra mėsa ir daržovės. Į tradicinį azu įeina aštrus padažas. Tai laiko patikrintas ir harmoningas kulinarinis derinys. Jo paslaptis ta, kad daržovės ir mėsa mirkomos viena kitos sultyse, o tai padeda atsiskleisti skoniui. Siūlome naminį azu gaminimo iš paukštienos receptą. Galite naudoti tą vištienos dalį, kurią esate įpratę: šlauneles, blauzdas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
115 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.82/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lengvas azu su vištiena Žingsnis 1
Paruoštas vištienos šlauneles perpjaukite per pusę, išskirdami kaulą. Nuluptas bulves supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais. Morkas ir svogūnus supjaustykite vidutinio storio pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Lengvas azu su vištiena Žingsnis 2
Pastatykite katilą ant ugnies, supilkite saulėgrąžų aliejų ir gerai įkaitinkite. Sudėkite svogūną ir kepkite 2 minutes. Sudėkite paruoštas vištienos šlauneles. Išmaišykite ir kepkite ant vidutinės ugnies 5 minutes.

Žingsnis 3

Lengvas azu su vištiena Žingsnis 3
Sudėkite morkas ir bulves ir kepkite 5 minutes. Pomidorų padažą atskieskite vandeniu santykiu 1:1 ir supilkite į katilą. Pagardinkite druska ir pipirais ir 20 minučių troškinkite po dangčiu. Likus minutei iki virimo pabaigos sudėkite smulkintą česnaką ir žoleles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos