Publikavimo data: 2025-08-20
Lengvas įdarytų paprikų receptas
Įdarytos paprikos gaminamos įvairiose pasaulio šalyse. Žinoma, šio įdomaus patiekalo receptai šiek tiek skiriasi, ir kiekviena šalis turi savo ypatingą šio patiekalo receptą. Populiariausias ir paprasčiausias šio patiekalo variantas - mėsa ir ryžiais įdarytos paprikos. Malta mėsa sumaišoma su ryžiais, kepintomis daržovėmis ir ja įdarytos paprikos. Siūlau pasigaminti šį paprastą klasikinį receptą.
Žingsnis 1
Pirmiausia užvirkite ryžius, užpilkite juos vandeniu ir virkite, kol ryžiai išvirs iki pusės. Kol ryžiai verda, nulupkite paprikos vidų. 2 veiksmas: morkas sutarkuokite, svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir daržoves apkepkite augaliniame aliejuje. Sudėkite pomidorų pastą ir troškinkite dar 5 minutes.
Žingsnis 2
Ryžius sumaišykite su malta mėsa, įberkite šiek tiek keptų daržovių, druskos, pipirų ir išmaišykite. Įdarykite paprikas faršu, sudėkite jas į puodą, įpilkite vandens iki paprikų vidurio ir troškinkite 20 minučių. Tada sudėkite likusį daržovių mišinį ir troškinkite dar 10 minučių.
Kategorijos