Lengvas ir greitas kepsnys su grietinės padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Lengvas ir greitas kepsnys su grietinės padažu

Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
229 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.89/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Padėkite mėsą ant drėgnos lentos ir uždenkite maistine plėvele. Kruopščiai apskrudinkite mėsą iš visų pusių, mėsos plotis neturi viršyti 1,5 cm. Apskrudusią mėsą supjaustykite į 4 lygias dalis. Apšlakstykite mėsą druskos ir česnakų mišiniu. Kiekvieną gabalėlį atsargiai pamerkite į dubenėlį su miltais, kad neliktų tuščių vietų.

Žingsnis 2

Kiekvieną kepsnį paeiliui šaukite į įkaitintą aliejų ir kepkite po 1-2 minutes iš kiekvienos pusės. Turėtų susidaryti ruda plutelė, bet mėsa viduje turėtų išlikti rausva.

Žingsnis 3

Į nedidelį puodą supilkite norimą kiekį grietinės ir užvirinkite. Nukelkite nuo ugnies, sudėkite baltuosius makaronus, pagal skonį įberkite druskos, juodųjų pipirų ir gerai išmaišykite. Vėl pastatykite ant ugnies ir užvirinkite. Praėjus laikui, padažą perkoškite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos