Publikavimo data: 2024-05-19
Lengvas ir greitas kepsnys su grietinės padažu
Žingsnis 1
Padėkite mėsą ant drėgnos lentos ir uždenkite maistine plėvele. Kruopščiai apskrudinkite mėsą iš visų pusių, mėsos plotis neturi viršyti 1,5 cm. Apskrudusią mėsą supjaustykite į 4 lygias dalis. Apšlakstykite mėsą druskos ir česnakų mišiniu. Kiekvieną gabalėlį atsargiai pamerkite į dubenėlį su miltais, kad neliktų tuščių vietų.
Žingsnis 2
Kiekvieną kepsnį paeiliui šaukite į įkaitintą aliejų ir kepkite po 1-2 minutes iš kiekvienos pusės. Turėtų susidaryti ruda plutelė, bet mėsa viduje turėtų išlikti rausva.
Žingsnis 3
Į nedidelį puodą supilkite norimą kiekį grietinės ir užvirinkite. Nukelkite nuo ugnies, sudėkite baltuosius makaronus, pagal skonį įberkite druskos, juodųjų pipirų ir gerai išmaišykite. Vėl pastatykite ant ugnies ir užvirinkite. Praėjus laikui, padažą perkoškite.
Kategorijos